Till innehåll på sidan

Informationsseminarium & dialogmöte inom Konferenser och möten

Datum:
Sista datum för anmälan:
Aktivitet:
Informationsseminarium & Dialogmöte
Plats:
Kammarkollegiet, Slottsbacken 6, Stockholm
Status:
Sista anmälningsdatum har passerat
Välkommen till Informationsseminarium & dialogmöte inom Konferenser och möten

Det pågår en förstudie avseende Konferenser och möten inför kommande upphandling. Som ett led i detta arbete bjuder vi in leverantörer till informationsseminarier och dialogmöten på följande orter:

Vi arbetar ständigt med att försöka förbättra våra upphandlingar och därför är era synpunkter mycket värdefulla ock viktiga i vårt arbete. Vi vill gärna ta del av dem och av denna anledning vill vi gärna träffa er på någon av dessa orter. Under dagen kommer vi även att berätta om lite goda råd inför anbudsinlämning samt informera om vanligt förekommande fel och misstag som vi erfarit i tidigare upphandlingar. Vi kommer även att göra några utvalda nedslag i de ändringar i lagen som trädde i kraft 1 februari 2022 och hur de kommer att påverka kommande upphandlingar inom detta ramavtalsområde.  Det kommer också finnas möjlighet att ställa frågor till oss.

Målgrupp

Målgruppen för dessa seminarium är leverantörer av konferenser och möten.

Anmälan

Om ni är intresserade av att medverka är ni välkomna att anmäla er genom att klicka på länkarna för respektive ort eller på avropa.se. Antal platser kommer att vara begränsade så först till kvarn gäller. Vi bjuder på förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika.

Kontakta oss vid frågor!

Du är välkommen att höra av dig med frågor till Lisa Sundberg.

Välkomna!

Lisa Sundberg, Upphandlare
Kjell Kimström, Upphandlare
Agneeta Anderson, Upphandlare
Anna-Maria Norström, Upphandlare
Fredrik Ljungqvist, Ramavtalsförvaltare

Senast ändrad: 2022-08-18