Till innehåll på sidan

Leverantörsmöte - Förstudie Hotelltjänster 12 september

Datum:
Sista datum för anmälan:
Aktivitet:
Möten med leverantörer samt hotellföreträdare av hotelltjänster.
Plats:
Radisson Blu Waterfront Hotel, Nils Ericsons plan 4 i Stockholm.
Anmälan

Välkommen till Leverantörsmöte 

Varmt välkommen till leverantörsmöte i samband med att Statens inköpscentral genomför en förstudie inom området Hotelltjänster. Era synpunkter är mycket värdefulla för oss. Vi vill därav gärna träffa er för att ta del av era synpunkter om våra ramavtal inom området Hotelltjänster. Vi kommer även att informera om hur man lämnar anbud och vad det innebär att vara ramavtalsleverantör. 

Vi välkomnar både befintliga och potentiella ramavtalsleverantörer.

Målgrupp

Leverantörer och företrädare för hotellanläggningar. Observera att leverantörer som tillhandahåller bokningstjänster för hotell inte omfattas av denna inbjudan. 

När och var?

Torsdag den 12 september, kl. 09:00-13.00. Radisson Blu Waterfront Hotel i Stockholm. Mötet avslutas med en gemensam lunch. 

Vid intresse av att delta på leverantörsmötet, vänligen gör anmälan via avropa.se. Först till kvarn gäller och sista anmälningsdag är måndag den 5 augusti. 

Antal platser är begränsat, max 2 deltagare per leverantör. Platser kan komma att bli tillgängliga fram till datum för leverantörsmötet, om kapaciteten tillåter. Vänligen mejla Vendela Larsson vid eventuell avbokning alternativt för att se över möjlighet att delta. 

Vi förbehåller oss rätten att ställa in leverantörsmötet vid för få anmälningar.

Välkommen!

Senast ändrad: 2024-06-11