Till innehåll på sidan

Delområde 2, Vattenautomater med tillhörande varor och tjänster

Avtalsperiod: 2024-02-01 - 2028-01-31

Avrop görs via rangordnat förförande. Begränsning för avrop från detta delområde är när behovet är sex automater eller färre. Om behovet är fler automater eller om kaffeautomater behövs ska de andra delområdena användas. Serviceavtal går att avropa.

Avrop görs i första hand mot ramavtalsleverantör rangordnad som nummer 1. Om inte denne kan leverera ska förfrågan gå vidare till den ramavtalsleverantör som är rangordnad som nummer 2, osv. 

För att se vad ramavtalsleverantör har att erbjuda ska kontroll göras i den prislista som finns publicerad under respektive ramavtalsleverantör. För att se vad ramavtalsleverantör har att erbjuda ska kontroll göras i den förteckning som finns publicerad under ”Gemensamma dokument” eller under respektive ramavtalsleverantör. Vissa ramavtalsleverantörer erbjuder inte hyra/köp/service i alla län.  

Vid hyra av automat kan renoverad begagnad automat komma att offereras. Vid köp ska alltid fabriksny automat levereras.

Rangordnat ramavtal Ramavtalen inom detta område är rangordnade. Detta innebär att du i första hand ska vända dig med ditt avrop till den leverantör som rangordnats med nummer 1.

Senast ändrad: 2024-07-02